Stalin och jag

on

Vad har jag gemensamt med Joseph Stalin kan man undra? Inget annat är att det är min bröllopsdag idag vilket råka sammanfalla med den dag Stalin dog. Så bra, för det är värt att fira och man kan undra nä vi kan fira nästa ryskt dispot går vidare.

Nåja, vi har varit gifta i sex år vilket inte låter märkvärdigt men om man begrundar att vi var tillsammans i 23 år innan vi tröttnade på 5 hindersprövningar som förföll i ”best before date” så låter det lite tyngre, 29 år tillsammans, inte illa. Vigselförättaren i Las Vegas var förvånad över att vi tvekat så länge – hi hi.

Så vad om inte att fira detta i Norrköping där vårt nya Ylab minilabb ligger. Helt okey för min del. Bubbel efter arbetsdagen med träning och terapi var över, egen träning i någon timme och sedan satt vi där med glasen och mindes.

Middag så klart och sedan till en ny godisbutik. Vad är det egentligen med alla Norrköpingsbor, varför så många megagodisbutiker? Nog för att det verkar dött här på söndagar men något roligare än godis borde väl finnas? Flera kunder på plats när vi köpte godis. Vad är det som föregår som vi inte känner till? Men, med tanke på utbudet av snus kan man undra….

Imorgon är det fler kunder men sedan bär det av till anrika Nässjö. Det är dags för ett talaruppdrag om ortorexi och vad jag förstod så är det fullbokat. Det ska bli roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.