Oj, oj, oj Nässjö

on

Direkt efter Norrköping i måndags åkte jag till Nässjö för att hålla föredrag. Det var ett samarbete mellan Jönköpings kommun, RFSISU Småland och Nässjö Hälsocenter. Över två hundra personer köade och fick plats i salen så uppslutningen var fantastiskt.

Bland åhörarna var det främst tränare och aktiva från idrotten följt av vårdpersonal men även drabbade och anhöriga fanns på plats. Det blev lite dystert som alltid när man pratar om Ortorexia atletika och alla de konsekvenser som det resulterar i både fysiskt och psykiskt. Men lite lättare blev det på slutet när man kunde ställa lite frågor. Boken Ortorexi som SISU givit ut fanns självklart med på plats. Det blev en fin artikel i Smålandstidningen blev det också.

När allt var över och alla gått kom jag och representanten från Riksidrottsförbundet/SISU överens om att idrotten bör hålla fast vid att banan och kexchoklad är bra saker i samband med träning.

ps på skärmen är det jag och Steven Bratman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.