Forever young

on

Idag blev det sex timmar dataanalys. Kan låta lite trist men det är det faktiskt inte. Riktigt roligt att kika på olika mätvärden och hur de hänger samman.

yvonnelin_livet_kost_josseackeMen sedan bar det iväg till Bålsta för att träffa vänner. Josefin jobbade med mig på gamla hederliga Luntis och hennes man Acke har varit Mats Thulins Nautilus och numera X-force starka högra hand i många många år. Vi sågs allesammans på deras bröllop för 18 år sedan och nu fanns det fyra barn i huset.

yvonnelin_livet_kost_josseoackeBåda två såg ut som det gjorde då och man kan inte annat än förundras över hur ung man kan hålla sig med träning och sund livsstil. De äter vanlig mat och tränar några timmar i veckan (trots att båda basar över träningsanläggningar). Ingen hets, ingen hysteri och det var så trevligt att jag och Josse kunde dela på en chokladlakritskaka helt själva utan att det blev prat om ”borde inte”, ”onyttigt” osv.  Fött fyra barn men ingen hets för att komma i form igen. En bra förebild dessa dagar.

Härliga ungar och ett charmigt hemgym i källaren med det som borde ingå i alla hushåll – en sandsäck!

Kommentera