Man kan leva på luft, utan sömn och mat

on

yvonnelin_cardio heartIgår träffade jag en kund som har en gång kvar för att samla ihop och avsluta behandlingen hos oss.  Hon sken som en sol och ingen kunde gå miste om att hon var nyförälskad. Vem kan väl annat än le och glädjas när någon faller dit i denna ”akuta sinnesförvirring” som man brukar kalla förälskelse på fackspråk.

Two-lane highway in countryside

En lång och mödosam resa med ett flertal besök på ätstörningskliniker, sjukskrivning under många år och allt fler diagnoser med åren som gick. Man var på väg att sjukpensionera henne. Men tack och lov blev det inte så. Modig och kavat tog hon egna initiativ för att bli frisk och jag törs lova att vi får höra och se henne i det offentliga rummet framöver. Det här är en dam med huvudet på skaft.

Idag, kär och lycklig, frisk fysiskt och psykiskt, strålande resultat på högskolan och inte tillstymmelsen till mat- eller träningssymtom. En superintelligent kvinna som blev feldiagnostiserad en gång i tiden och som nu har fått luft under vingarna och flyger säkert sin kos söderut med flyttfåglarna.

Jag och alla mina kollegor och vänner är så glada för din skull. Lev och var lycklig!! Du förtjänar det så.

En kommentar Lägg till

  1. Emelie Axell skriver:

    Så otroligt glad för din skull, du är så himla grym! Jag ser fram emot alla kommande texter, dina ord behövs L <3

Kommentera