McDonalds saknar kunskap om motivation

on

Nu har McD kommit ut med en aktivitetsmätare som man delar ut till barn. Hur tänkte man? Tror man verkligen att det får barn att röra på sig mer och med vilket argument i sådana fall? Du måste gå xxx antal steg för annars…….vad då? Blir du tjock, sjuk eller är lat? Barn som rör på sig för att det är något roligt behöver inget tvång. När man börjar ge incitament eller gör det till ett krav försvinner ofta lusten. Det blir ett ”borde” eller ”måste” som inte känns lika kul. Bollhaven kändes mer genomtänkta och nog måste man ha lite mer kreativitet än att tvinga på barn en vuxenpryl med tillhörande skuldfaktor. En överviktig marknadsavdelning?

Idiotin har inga gränser när man kopplar aktiviteten till syftet att man då ”förbränner sina chicken nuggets”. IQ skonummer.

yvonnelin_träning_hälsa_Mc D gadget

Kommentera