Burenstamsdagen på Musikhögskolan

on

yvonnelin_burenstamJust hemkommen från Burenstam & Partners seminariedag på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Roligt att se denna fantastiskt fina byggnad som inledes som sig bör med jazz från skolans musiker.

Suveränt föredrag av Björn Wahlroos

Finans och ekonomi med Robotnic och som tema, bjöd på en rad prominenta talare som underhöll och inspirerade drygt tre hundra företagare och investerare.  Finans- och vetenskapsmannen Björn Wahlroos, styrelseordförande i Nordea var min personliga favorit. Han talade om Ryssland, Ekonomi och Digitalisering med både humor och allvar. Många tankvärda framtidsutsikter från honom men även från EQT:s Ted Persson. Digitalisering sker på alla fronter och Ted presenterade vad han ansåg vara topp 12 kommande trender. I övrigt robotproffesorn Danica Kragic från KTH, Susanne Campbell fd  VD Ratos, chefstrateg Jacob Wall och inte minst Lena Apler från Collector visade att det hade koll både på digitalisering och marknaden. Mycket IT blev det bland annat via Fortnox Sara Arildsson och självklart ekonomi från Rose Marie Westman, chefsekonom på Burenstam & Partner. Mycket bra moderator Henrik Mitelman som höll tråden och tiden! Tack Mariana Burenstam Linder för en fin kväll med många trevliga gäster. Favoritgäst (undantaget min man) är min partner och styrelsekollega Yngve Andersson, alltid positiv och en riktig klokbok.

Kommentera