Sista chansen till sol

on

yvonnelin_sergelDet var knökfullt på stan idag. Solen sken och överallt satt och gick människor så att man hade kunnat tro att man var i Hong Kong eller någon annan storstad. Det är intressant att se hur vi rusar ut för att få i oss ljus och värme, väl medvetna om att snart kommer regn och rusk.

Vinter Brrrr!

Nåväl, efter det kommer förhoppningsvis snö och kyla. Det var inte jag som sa det utan en glad norrlänning som längtar efter vintern. När man bor i en stad som Stockholm, mitt i den för övrigt, är vintern inte den romantiska vita snötäckta som man läser om i sagoböckerna. Vi får längta efter att det knastrar i snön när vi går, för det mesta har smällt och saltet på vägarna är en orsak. Men jag kan alltid glädjas åt Tegnerlunden där Karlsson på taket flög en gång.

Man ska inte klaga. Stockholm är otroligt vackert om du inte sett det; gå in på vår dotters instagram Stockholm får du se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.