Sååååå tråkigt

Tålamod är en dygt

yvonnelin_slowMitt tålamod brykar inte tryta efter alla år med tai chi och diverse utmattningsprövningar á la ”the Chinese Way”. Men idag hände det. Jag var på en föreläsning på Karolinska Institutet (det anrika universitet som föll pladaskt i rankingen efter suspekta operationer där patienterna dog).

Så kunnig men aj så långsam

Ämnet för dagen handlade om ett projekt inom samhällsvetenskapens domäner. Inte mitt favoritämne men då det har anknytning till hälsa hade det kunnat vara intressant. En äldre mycket kunnig man föreläste men ack så sävligt och långsamt. Från Norrland (dom brukar ta det lugnare än oss Stockholmare) men om geografin är vad som avgör kom han nog från nordkalotten.

Riktigt oartig var jag – under all kritik

Konsten att döda ett ämne med långa pauser och meningar som gick långsammare än tai chi. Jag drack kaffe och kikade på mobilen under bordet. Fy så nonchalant. Även lap topen åkte upp och ni som känner mig förstår säkert att då är det kris.

Respekt säger jag till mig själv och lovar att läsa igenom hans forskningsstudier grundligt.

Kommentera