Ylab en plats för alla (som vill ha resultat)

on

Caroline är en baskettjej med många kvalitéer. Här jobbar hon med sin coach Anatoli som har en bakgrund som forskare inom ”begränsningsfaktorer inom elitidrott”. Milimeterprecision är nyckelordet här. 

Ylabs kundlöfte är att du kommer att må och prestera bättre. Många idrottsmän och kvinnor kommer till Ylab för att få hjälp med kompletteringsträning. Förbättra svagheter eller stärka styrkor för att öka sannolikheten att gå framåt i sin idrott. Caroline är en av dom.

 Välmåendet kommer inte bara utav att vi rättar till balansen mellan kost och träning, fixar ett diskbråck eller ger stöd i svåra stunder. Nej, det handlar om att ge både kropp och själ den vård som dessa entiteter behöver.

yvonnelin_gymnastAtt prestera bättre stärker motivationen och inte så förvånande så stärker det även självkänslan. Ylabs wellcaremetod anpassar träning, kost och/eller terapi till dina mål och förutsättningar. Det är grunden för att lyckas men sedan krävs ett minituöst trixande och fixande för att få utförande, oavsett det gäller träningsteknik eller mental styrka på plats.

Det krävs en stark grund för att kunna bygga på höjden. 

Kommentera