Ella och Ulla 18 och en ängel

on

Ella är en fantastisk fotbollstjej som tränar hos oss, Hon blir 18 år idag.  Det är en stor dag i livet när man är överlycklig för att man får bestämma själv (ända fram tills man inser att det medför vissa skyldigheter också).

När jag själv var 18 instruerade jag i wushu/kung fu i Skövde med flera städer. Där tränade Ulla och vi har hängt ihop sedan dess. Hon är en sådan där super väninna som skaffar biljetter till en som jag som har fullt upp och inte hinner fixa min fritid. På bilden ser du hur glada vi var och hur fantastiskt bra vi tyckte Phantom of the Opera var! Du känner mig och vet att jag väntat i över tjugo år på att få se den. Har på något sätt alltid lyckats missa den både i London och i New York. Men jag blev glatt överraskad över kvalitén på den svenska uppsättningen. Riktigt bra! Tack Ulla.

Kommentera