Pilateshelg igen!

Pilatesutbildning i helgen

Nu är det dags för nästa steg för glada deltagare i Pilatesutbildningen på Ylab i helgen. Nu ska det handla om pilatesträning med mindre utrustning. Läs mer om pilates om du är intresserad på www.ylab-education.eu 

Den lugna hårdträningen var det någon som sa och det tycker jag är ganska mitt i prick för vad det handlar om.  Kanske lite nyheter där kan falla i smaken dessutom 🙂 På bilden en övning som heter Swan Dive. Man utgår från positionen som bilden visar. Sträcker på vristerna tills man faller framåt och ”studsar” upp till starten igen. Kroppen som en banan som hålls konstant under hela tiden. En bra övning som det gäller att utföra på rätt sätt. Lätt som en plätt.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.