En fantastisk dag igen

on

Konsten att njuta av det lilla. Idag fick jag arbeta hemifrån. Det är skönt att vara ensam och i lugn och ro ibland. Även om man arbetar. Men jag skulle inte vilja ha det så kallade gränslösa företagets upplägg där jag kan arbeta vart jag vill, när jag vill och hur jag vill. Lite styrning är bra och tar faktiskt bort en del av stressen i att behöva vara sin egen projektledare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.