Vilken härlig dag

on

Promenad genom soliga Stockholm. Lunch vid Djurgårdsbron och vidare via Statdion till GIH och Oddssons årliga fest. Infaller alltid på Islands nationaldag. Tipsrunda genom vackra Lill Jansskogen, god mat på terassen till live musik.

Alltid lika trevligt men jag saknar alla deltagare från ”Ledbandet” och inte minst flera av lärarna från den gamla kåren. Anatoli jobbade som forskare här en gång i tiden så han känner lite fler än vad jag gör. Men de som var med när vi ledde PT och styrkemetodikutbildningen här en gång i tiden minns man naturligtvis.  Intill var det full fart för DN galan som numera heter Bauhaus galan. Det lär bli en fantastisk idrottsdag imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.