Tonåringar i badrummet – watch out

En studie värd att upprepa; 8000 hem i 77 länder undersöktes. Tonåringar använder vatten i ansiktet men olja på händerna. Varför? För att ansiktet inte ska se oljigt ut när man tar sin selfie. Och man tar några stycken, närmare bestämt i genomsnitt 17 st varje morgon. Vad säger det om självkänslan? Rädda för att inte få likes på dom 16 första?

A Teen-study covering interviews in 8000 homes in 77 countries. Teens use water facial and oil for hands. Why? In order not to look oily. In average, teens take 17 selfies every morning. What does that tell you? Poor self esteem and worried about not getting Likes if looks are not up to it?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.