Två medvetna aqua tjejer

Musiken dånar från högtalarna och där vid poolkanten står två tjejer och gör något. Det påminner om aerobics för gäster runt poolen men ingen av gästerna deltar. Tjejerna tittar mest på sig själva och om de är i synk med varandra när de gör sin koreografi. Dom verkar inte bry sig om att ingen vill vara med.

Vatten som motstånd

Pulsnivån lär inte ligga högre än skonumret för det är mer trix och fix än träning. Att göra samma rörelser i vattnet är hopplöst för de har inte tänkt på att hastighet i vatten skiljer sig från på land.

Heja på, jag hänger på

Men charmiga är dom och ska ha en eloge för att de orkar hålla på fullt påklädda i solen och utan att någon som hänger på.  Jag gör nog det i morgon för då kanske andra vågar göra detsamma. Träning i vatten är kul och om det är riktigt vattenfys är det grymt bra träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.