Coolt Gym för att vara på ett hotell

on

Landat på Malta i solsken och 36 graders värme. Jag har alltid älskat värme (och fryser som en hund i Sverige september-juni ) så det här är toppen. Som en riktigt uttorkad svensk sprang jag ner till havet direkt och låg och guppade ett tag.

Bra Gym

Uppackning på rummet och sedan var det dags för gymmet. Vi gillar det här hotellet bland annat för att de har ett riktigt bra gym. Fräscht med ganska netonad atmosfär. Nya maskiner i år. Jag är inte speciellt förtjust i Technogym utan gillade de gamla slitna som fanns här förr. Men man ska inte klaga, träning behöver egentligen ingen utrustning alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.