Varför Moder Svea

on

Strålande solsken i morse så shorts och linne på. Nu spöregnar det och är betydligt kallare när jag lämnar Ylab. Bit ihop, är ett uttryck som brukar användas. Will do! Imorgon börjar semester i 2 veckor för Ylab. Det ska putsas och fejas lite och jag tror nog att solen kommer börja att skina från och med imorgon. Då kanske jag kan glädjas åt bilden som jag såg i morse bland alla flåsande löpare längst Karlbergskanalen, en tjej som satt på en sten med fötterna i vattnet, blickande ut över vattnet. Jag såg bara hennes långa fläta bakifrån och hur rakt hon satt. Hon mediterade kanske.

Ut i regnet – inget regn inga vackra blommor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.