Dagen som vände

on
Solen fortsatte att skina så det blev aldrig AV att gå hem. Vilken svensk går in när solen skiner…. vi fortsatte att vandra längst Norr Mälarstrand och förundras över hur vackert Stockholm är. En annan insikt, så många turister som är här! Hela Barnhusbron är full av parkerade bussar.

För vår del blev det att möta upp med Ylabs coach och läkare Sara och hennes man som även han är läkare för övrigt. Lite allmänt prat om hur vården kan te sig som T-ford rullbandsupplägg ibland och hur man egentligen skulle vilja arbeta. Patienten i centrum heter det men det är inte alltid så enkelt när tiden inte räcker till.

Få händelser slår det personliga mötet

På Ylab känner vi oss väl förunnade att få ta minst ett par timmar för att sätta oss in i våra kunders önskemål och höra hur de mår som helhet. Att arbeta med helhet kräver tid. Att arbeta med människor kräver empati och engagemang. Att arbeta med livsstilsfrågor kräver ett brinnande intresse.

Många fantastiska pass har det blivit

Jag har hunnit avverka drygt 20 000 gruppträningspass, 10 000 personliga möten och jag vet inte hur många undervisningstimmar i teori. Inte en enda dag eller ett enda möte har varit ointressant. Människan är unik och det är en ynnest att få dela en annan persons tankar och erfarenheter. Det finns alltid något nytt, unikt och lärorikt.

Selma

Hunden på bilden heter Selma och är en bedårande tik som tyvärr bor hos Sara och inte hos mig;-

Kommentera