Från Bombardier till Bromma

on

Landat i Stockholm igen efter ett par föredrag i Kalmar med ett härligt gäng åhörare.  En sprillans ny anläggning med konferensrum med ett fönster inåt så att säga. Vad fann man väl där om inte ett tåg. Inte så märkvärdigt tänker man kanske men för en som jag var det riktigt coolt för jag har aldrig sätt ett tåg som hänger fritt i luften.  Nu får man inte ta kort där så bilden och minnet får jag hålla för mig själv.

Däremot kan jag meddela att inflygningen över Stockholm var helt fantastisk idag. Inga moln och kväll gör ju att staden verkligen lyser upp mot himlen. Man tröttnar aldrig på att leta efter sin egen lilla gata där man har sitt eget lilla hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.