10 år med Elisabeth

on

I tio år har Elisabeth tränat hos oss. Hon har blivit så hemmastadd att hon hjälper till att pynta inför jul och serva nya kunder med kaffe. Hon är just en sådan person söm gör det så roligt att komma till jobbet. Hon sitter i fotöljen och läser innan hon tränar med coach eller kör sina träningsprogram som vi gjort för henne.

Innan vi ens hann blinka hann hon före oss med att uppmärksamma att tio år har gått. Hennes omtänksamhet är något utöver det vanliga och vi börjar bli bortskämda. Hon kom med en hel påse full med godsaker. Tack snälla Elisabeth för både godiset och för att du berikar våra dagar.

Läs mer om hennes fantastiska resa på http://www.ylab.com/om ylab.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.