Mendez Mani

on

Jag gillar faktiskt Riks Morgon Zoo men nu ger jag upp. Det går inte en morgon utan att Mendez spelas och jag har tröttnat för länge sedan. Även på Darin. Jag har fått många bra alternativa tips men jag antar att det blir Metropol, Morgonpasset eller något annat. Annars brukar jag lyssna på BBC – bra musik och reportage.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.