Regn är romantiskt men spöregn roligare

on

Älskar regn och har nästan svårt att låta bli att hoppa i pölarna. Helst av allt vill jag klä mig i regnställ och bara njuta i regnet. Minns det som igår när jag, Anatoli och våra två döttrar bilade genom Polen och Ukraina. Vi stannade i Lviv på min födelsedag ch gick ut och åt en supergod (och billig) middag inne i den vackra staden.

SKYFALL

På väg hem öppnade sig himlen och vräkte ner vatten. Först tog vi skydd under ett träd men dropparna trängde igenom lövverken. Min omtänksamma man höll sin kavaj över oss men till slut började den bukta och blev som en sil. Vi beslöt oss för att springa och det gjorde vi, med tunna skor genom pölar som gick till vaderna. Jag har aldrig skrattat så mycket som då och ännu roligare blev det när vi kom in i hotellets lobby.

Vi var genomsura med stripigt hår (för min del) och smink som runnit i hela ansiktet. Inte ens underkläderna var torra. Den unge trevlige mannen i receptionen tittade upp och sa: ”do you need a towel”?

En kommentar Lägg till din

  1. Inger Hansson skriver:

    😂

Kommentera