KI och Ströms

on

Idag var det ett kärt återbesök på KI i Huddinge vilket var ett tag sedan. Fick med mig de senaste Livsstilsrönen och state of the art information vilket alltid är spännande och tacksamt. Men när hjärnans kognitioner manglats i timmar måste man balansera upp med lite emotioner.

HEJ TOMTEGUBBAR

Ströms öppnade sina julfönster vilket passade utmärkt för att göra lite shopping. En liten jordgubbsflicka och hundratals andra väntade spänt.

En kör sjöng julvisor medan jag flanerade runt i butiken.

FEST I MOSKVA

Min svåger fyller jämt i helgen så det blev fina presenter som inhandlades. Vad vi köpte kan man inte skriva här med tanke på Google translate. Imorgon bär det av till Moskva.  Dagens presentation av nya riktlinjer för alkohol kommer definitivt inte att överskridas för min del.

Fest i Ryssland betyder annars vodka i massor och jag har ofta undrat hur man överlever (jag har samma fråga gällande de kinesiska traditionerna) men lärt mig att slira och glida undan efter många år i både Ryssland och Kina.

Kommentera