Gröna drycken

on

Nu är fredagen avklarad efter kunder och ett avslutande Brainstorming möte med kloka gubbar. Jag fick en grön superdryck dessutom (hör inte till vardagligheterna) som gjorde att jag blev pigg och nyter. Men nu kurrar magen och i helgen är jag ledig hela helgen. Det ska bli jättehärligt. Ligga på soffan och kolla Netflix kanske. Äta gott och prata om ditten och datten. Träning blir det nog också, kanske en tur till Vasaparken för lite skridskoåkning. Vem vet vad det blir. Det vet min man säkerligen.

Den som aldrig planerar blir aldrig besviken. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.