För lite resande

on

Jag satt ensam på tåget mellan Norge och Sverige redan som åttaåring. När jag var 14 åkte jag till Leningrad och Moskva på impuls med en grupp. Så vid 16 åkte jag till England med 500 kr på fickan. Jag jobbade på ett kapplöpningsstall och därefter på ett hotell och blev kvar i drygt ett år.

Europarutten har jag avverkat många gånger och resorna till Kina förlöpte varje år under två decennier minst,  allt mellan 2 veckor till flera månader i taget. Så var det U.S.A. naturligtvis. Där fanns familjen så det blev några år där med. Ett evigt kuskande mellan olika länder och något av mina företag (jag startade mitt första som 17-åring). Resorna till Sovjet tog ju bara ett par timmar så dit och till Schweiz där jag arbetade med utbildning och tränarskap var i princip på veckobasis. Det var bara i Moskva som jag stannade lite längre (av många olika anledningar).

Det går säkert att läsa mellan raderna att jag har väldigt svårt för att sitta i samma bo och verka i samma hus. Jag älskar friheten när man reser och inser att det blivit på tok för lite de senaste året. Bara lite Kina, Spanien, UK, Ryssland… hmm nu när jag tänker efter så har jag ju faktiskt kuskat omkring lite trots allt.

Det är nog för att jag var hemma hela julen, varit sjuk i två omgångar och saknar min dotter i London för mycket. Jag får satsa på påsken. Sedan är det jobb på Mallis i maj. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.