Piketen invaderar

on

Nu är det spännande värre. Hela gatan utanför mitt fönster är igenproppad av ett flertal bilar med mörka glasrutor. Ut sprang ett gäng svartklädda piketpoliser med vapen och yxor i högsta hugg. Man kan ju inte låta bli att bli nyfiken och undra vad som händer. En ny ”no go zone” i mitt kvarter? Fantasin flödar eftersom jag just nu håller på att se serien Breaking Bad. Kanske är det drogtillverkning på min gata.

Minnen får man alltid i min värld och den här gången minns jag all träning som jag gjorde med piketpoliser en gång i tiden. Vi rullade, kastade, slogs och täckte varandra om vartannat. Spännande i min värld men inte lika positiva minnen för min man när han ser svarta vindrutor och svartklädda springande män.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.