Piketen invaderar

on

Nu är det spännande värre. Hela gatan utanför mitt fönster är igenproppad av ett flertal bilar med mörka glasrutor. Ut sprang ett gäng svartklädda piketpoliser med vapen och yxor i högsta hugg. Man kan ju inte låta bli att bli nyfiken och undra vad som händer. En ny ”no go zone” i mitt kvarter? Fantasin flödar eftersom jag just nu håller på att se serien Breaking Bad. Kanske är det drogtillverkning på min gata.

Minnen får man alltid i min värld och den här gången minns jag all träning som jag gjorde med piketpoliser en gång i tiden. Vi rullade, kastade, slogs och täckte varandra om vartannat. Spännande i min värld men inte lika positiva minnen för min man när han ser svarta vindrutor och svartklädda springande män.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.