Utbildning är guld värt

on

Finns det något mer positivt än att sitta i en bänk (jag vågar sitta) och lyssna på personer som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter? Det gör det kanske men visst är det en härlig känsla att få lära sig mer om saker som man är intresserad av?

NYA UTBILDNINGAR

Jag satt just och uppdaterade vår utbildningssida och kom att tänka på när jag själv en gång i tiden lärde mig Aerobics, Pilates, Personlig Träning med mera. Idag utbildar jag själv och tycker det är vansinnigt givande och kul trots att jag spenderat tusentals timmar på att lära ut. Det är ju alltid nya deltagare och då kan det aldrig bli långtråkigt. Sedan är det ju gamla trotjänare som kommer tillbaka på utbildningar och då pratas det minnen.

Läs mer om utbildningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.