Statistik för hela slanten

on

De senaste två veckorna har Ylab hållit semesterstängt. Men vår vana trogen har jag och min man varit där under veckan och ändrat och fixat i lokalen. Nu har vi just kört iväg lite till lagret som är överfullt men det är väl alla lager och vindar.

Annars har jag haft en riktigt hemmarsittardag även om det varit lite jobb. Men mitt arbete är ju även mitt nöje så det är helt okey för mig att jobba under semestern. Idag har det varit extra roligt för det har varit statistiska analyser för hela slanten. Kan man tycka det är roligt kanske någon tänker men det kan man faktiskt. Särskilt när man samlat in data sedan många år, slitit med att sortera och bearbeta så är stunden när man kan börja göra analyser och se olika samband riktigt spännande.

Men den Vietnamesiska middagen står på bordet och nyheterna är på gång så nu flyr jag datorn för att få energi och vila huvudet. Länge leve återhämtning!

Kommentera