Överraskning

on

Idag har vi en överraskning till vår dotter som åker tillbaka till London på söndag. Alltid lika deppigt när hon åker igen. Men ikväll blir kul. Det gäller att glädjas åt varje dag man får med nära och kära för man vet aldrig vad morgondagen för med sig.

En annan överraskning var för T som fyller 30 år idag. Blommor kom från oss Ylabbare som tänker på henne. Idag har vi även en annan kund som opereras och våra tankar går även till henne. Tänk att tankar kan göra så gott för den som möts av dom. Vi borde visa ännu mer att vi inte tar våra vänner för givet och tala om att vi bryr oss. Särskilt nu när 7 månaders kyla är i antågande (sa pessimisten).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.