Dagens fem tankar

on

Tanke 1 Hur kan man dela ut Uppladdningen till 9-åringar i idrottsföreningar? Tidningen ges ut av AXA som är ett kommersiellt bolag som vill sälja produkter. ”Tanka rätt fett”, ”Värstingar i fettfamiljen” ”Hitta din viktbalans” ”Tips för långsiktig viktminskning” ”Portionskoll”…Har ni helt tappat förnuft och sans?  Ska vi grunda ätstörningar och ortorexi inom idrotten!!!! 

Tanke 2 Vad är det som får en person att misshandla någon som är mindre och svagare än sig själv? Kanske uppenbart att det är en sjuk fegis som döljer sina egna tillkortakommanden genom att trycka ner någon annan.

Tanke 3 Var finns den medelålders flintskalliga man i kostym som snodde en lap top från en ung student? Mängder av bilder och studiemateriel gick förlorat. Försäkring är något som få studenter har råd med. Trist gubbe som misslyckats med att göra en egen karriär.

Tanke 4 Regnskogen har brunnit i flera veckor. Vet inte längre vad man ska känna inför det. Sorg ligger kanske närmast.

Tanke 5 Sedan när tog psykisk ohälsa semester? Har jag missat något? Ätstörningskliniker och ungdomsmottagningar som stänger under sommaren – hur tänkte man?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.