Nu startar skolorna

on

Nu startar skolorna och en hög med scheman gör att jag suttit med bokningar hela kvällen. Inte bra jag utan vi är flera som fixar och trixar. Det gäller ju att alla som reser från olika städer får fasta tider som fungerar med allt annat och då inte minst skola eller arbete.

MINA EGNA HJÄLTAR

Men full fart är det och jag har fått lära känna nya intressanta kunder under veckan. Jag har alltid fascinerats av människor som inte gör mycket väsen av sig men som är något av hjältar i mina ögon. Den här veckan har det varit en tjej med en svår skidolycka bakom sig som överlevde och som är något av det starkaste jag sett. Vilken kämpe. En annan kund med konstant smärta som inte heller klagat får även hon min respekt. Så har vi den lilla tjejen som kastats hit och dit mellan olika vårdgivare. Inte mycket av förtroende kvar för vården och tilltron till vuxna är sargat. Men tuff, det är hon. En riktig rebell. Två unga killar kämpar på i en värld där ingen förstår vad alla ortorektiska råd kan leda till. Grymt!

Det finns så många fantastiska människor runt omkring mig. Idag avslutade jag med två kloka vuxna kvinnor som numera hörs och syns. Härligt!  Det är bara framåt som gäller.

Självklart är den här veckans vinnare min dotter som är här på besök. Hon åker tillbaka till studier på LSE i London på söndag så det är bara att njuta av den tid man får tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.