Idag fyller tvillingarna jämt

on

Suzy och Angela fyller jämt idag. Hipp hipp hurra för er idag! Sorgligt att man sitter här hemma och inte kan fira dom ordentligt i Cefalu på Sicilien. Vi tre har många minnen ihop från den tid då vi tränade kampsport ihop i ungdomens glada dagar. Träning har följt oss alla tre åt genom livet och flera länder har det blivit som vi rest i. Suzy och Angela har precis som jag har alltid haft ett eget träningscenter och platsen där deras studio ligger idag är är fantastisk. Man ser ut över medelhavet från studion och staden i sig är väldigt charmig. Vi har haft träningsläger där vilket är helt perpeft. Cefalu är verkligen värt ett besök för er som inte varit där tidigare.

Men vad passar bättre än att bläddra igenom gamla fotopärmar för att hitta lite bilder en dag som denna. Till att börja med hittade jag några bilder från Kina när jag och Angela reste runt landet på alla möjliga sätt och vis. Båt på Yangtse floden, flyg mellan städer men inte minst så tränade vi i olika städer som vi besökte. Det var då det, på den tiden när man fortfarande kunde andas när man tränade på morgnarna. Jag har ju även rest med Suzy i Asien men får leta lite mer efter dom bilderna. Fotopärmar blir trots allt inte kapade ( i likhet när mitt Apple ID kapades och alla bilder försvann).

Angela i Kina

Om ett par veckor åker jag till Kina igen. Den här gången är det VM i wushu/kung fu som gäller. Lite möten blir det självklart eftersom jag fortfarande innehar en del förtroendeuppdrag. Maten, tävlingarna och träningsvänner är trots allt det man längtar efter så jag ser fram mot det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.