Söderberg & Partners

on

En fullspäckad dag med trevliga kunder som verkligen förgyller tillvaron. Idag blev det träning med en sann hemflyttande entreprenör som lanserar utställningar nationellt och internationellt som går i kvinnliga skapares tecken. Väldigt spännande projekt som säkerligen går hem hos våra Ylab-kunder.

Ikväll blev det däremot något av det motsatta, en bjudning av Söderberg och partners som gick i aktiemarknadens och kapitalförvaltningens tecken. Väldigt trevlig tillställning och roligt att se många bekanta ansikten. Jag fastnade vid en arméofficers bord och samtal som jag själv är intresserad av. Lite titt och samtal med Mercedesrepresentanter utöver det och nästa träff är det Ylabs tur att tala om hälsa och prestationsförmåga.

Nu är jag hemma igen och inväntar min hamburgare från Flippin Burger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.