Karriärpodden och kvinnor

Jäktade iväg från Ylab för att gå på Deloittes nätverksträff utan ha koll på vad som skulle hända under kvällen. Min kollega blev sjuk så jag var på vippen att inte gå men jag är så glad att jag gick ändå. Det var en liveinspelning av Karriärpodden med de två grundarna, smarta kvinnor måste jag säga.

Döm om min förvåning när den ena (Eva Ekedahl) ropade ”men hej Yvonne”. Har inte träffat henne på typ 30 år så det blev ett glatt möte. Hon arbetade för mig som aerobicsinstruktör på Luntis under det glada 80-talet. Henners svägerska Kia var minst lika entreprenörmässig som Eva och var den som drev solariet på min studio.

Eva Ekedahl och Yvonne Lin

Mäkta imponerad blev jag i alla fall av dessa driftiga karriärkvinnor som även lanserar ett nytt mentorprogram för kvinnliga ledare i början av nästa år. Över 170 framgångsrika kvinnor har intervjuvats i deras Karriärpodden så det är dags att lyssna, inte minst på inspelningen vi gjorde ikväll.

Tack Deloitte för ännu en trevlig kväll med god mat, vin och trevligt sällskap.

Vill du läsa mer om Karriärpodden och nätverket ”WomenforLeaders” så gå in på länken nedan.

https://www.womenforleaders.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.