Trevligt igår och bonus idag

on

Det lönar sig verkligen att laga många rätter för vänner som tycker om att äta. Jag tar alltid i ordentligt även när det gäller mängden för man vill ju inte att någon ska gå hem hungrig. Just så är det i det friska livet (inte i det ortorektiska samhället där man lovordar att vara hungrig mest hela tiden).

Nu är kylen full med matlådor vilket innebär att hela nästa vecka är räddad. Jag behöver med andra ord inte fixa någon lunch utan det är gjort. Jag vet att många flitiga personer brukar göra sina matlådor på söndagar men det gör jag aldrig av den enkla anledning att jag inte vet hur hungrig jag kommer att vara eller vad jag kommer att vara sugen på. Men den här veckan blir det att äta det som finns för slänga mat är ingen bra idé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.