Svar angående Sveriges corona situation

I inlägget om ”vad händer med Sverige” kom vissa svar som visar på olika åsikter vilket är nyttigt. Efter att ha vistats i Kina, Ryssland med flera länder är jag kanske känslig för situationer där jag upplever att politik går före hälsa och tillika att nyhetsinformation från public service anpassas politiskt.

Jag efterlyser kort och gott utökad transparens.

Så här ser situationen ut enligt the European Centre for Desease Prevention and Control ut. Vrför ser vi inte den här beskrivningen av fakta i Sverige? Är det konstigt att norrmännen hellre ser finska och danska turister än svenska?

The European Centre of Desease Prevention and Control

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.