Född 24/7

Om man föddes den 24 Juli betyder det säkerligen att man måste arbeta 24/7 eller hur? Jag tror att jag gjort det under många år. Som företagare tog det över tio år innan jag hade ledigt mer än en dag. Fem veckors semester har jag aldrig haft så ledighet är inte något jag direkt saknat. Jag trivs med mitt jobb och de stunder, dagar och veckor som jag de facto inte är på plats på Ylab är få men desto mer uppskattade. Märk väl att jag tröttnar ganska fort och vill tillbaka till mötet med människor inom ramen för hälsa och träning.

24/7 2020

Igår var det en ledig dag och för första gång någonsin hänvisade jag alla samtal och frågor vidare. Det var en viktig dag med mina barn om än med en via länk. Så är det i dessa Coronatider. Nu blev det en frukost i morgonsol som kändes fantastiskt trots att vind och temperatur påminde om en höstdag. Efter en kort promenad för att köpa ett klättersele blev det bubbel på Arc högt uppe bland molnen (det kändes så i alla fall). Utsikten sträckte sig från Hagastan till Hammarbybacken vilket inte är så dåligt.

Frukost på Rittorno

En promenad till för att äta en sen lunch på Mellqvists nya restaurang på Rörstrandsgatan. Det blev Tortilla för min del (i avsaknad på att vi brukar vara i Barcelona så här års). Jag hör till de som inte utesluter något i matväg så självfallet blev det kaffe och tårta hemma. Sammanfattningsvis kan jag rekommendera en tripp till Arcs tak för er som inte varit där. Jag kan även rekommendera serien Line of Duty som vi just avverkat. Jag älskar intriger där man gissar fel på utgången.

En dag ledigt räcker så nu är det dags för databearbetning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.