Kuppen på träningslägret

on

Det har blivit många träningsläger med åren men vissa har fastnat mer i minnet än andra. Särskilt ett läger som jag höll i Moskva närmare bestämt på Insitutet för medicin och idrott i den tidigare OS byn. Sex träningspass om dagen med tai chi, löpning, vattenfys, teori, a-box, brottning, arobics och gymnastik. Full fart med andra ord.

Träningsläger i Moskva

Men som avslutning var det dags för lite sightseeing till Röda Torget men icke sa Nicke för alla broar var belägrade och stridsvagnar kontrollerade gator och torg. På radio och TV hörde man bara klassisk musik och vi insåg snabbt att det var statskupp på gång. Våra deltagare fick slussas ut i olika grupper till flygplats och tågstation (många mutor på vägen). Lite starka känslor för min son var med mig men allt gick ju väl och alla kom hem till sina respektive länder där de möttes av media.

Jag det var ett annorlunda läger minst sagt. Ett läger som man minns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.