Nytt och saknat

Coronatider är mest elände men det finns en hel del bra saker som händer trots allt. Själv har jag städat ur vinden, tömt ett källarförråd och rensat ur ett av Ylabs förråd. Det var där jag hittade några lådor med Ortorexiböcker vilket var välkommet. Det ger alltid en puff för självkänslan när man gör något praktiskt som man väntat för länge med att göra. I mitt fall i 20 år och det är 25 kvadratmeter vindsförråd så ganska mycket. Jag vet hur många säckar som gick till Myrorna och flera lass till återvinningen dessutom så det känns riktigt bra.

Julglöggen på Ylab kändes riktigt trevligt i år eftersom det varit så skralt med mysiga stunder. Bättre kvalitet på pepparkakorna dessutom. Alltid något. Det som verkligen känns positivt med corona är att allt fler börjar inse hur viktigt det är med social samvaro utanför hemmet. Inte minst är det en fin insikt när man ser att det inte behöver vara gigantiska fester utan en enkel fika med någon vän känns som rena rama lyxen.

vi som älskar snö

Så kom snön till sist just när man trodde att det gråmörka slasket hade kommit för att stanna lika länge som coronan. Det blev helt plötsligt vitt och vackert på Stockholms gator. Kan det bli mer romantiskt än när snön faller ned? Vem behöver sol och värme och vackra stränder när vi har snö och norrsken? Nej nu får jag skärpa mig för så himla kul är det inte att inte få resa till varmare breddgrader. Men gissa hur uppskattat det kommer att bli den dag vi kan resa igen…..det är värt att se fram emot den dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.