Små saker som förnöjer

I Coronatider får man glädjas åt små saker som lyser upp tillvaron. I mitt fall blev det att gå till Antonia på Torsgatan för att fixa håret. VI har alla dagar då vi känner oss unkiga och det är just de dagarna som vi behöver piffa till oss lite. Färglada kläder, lite smink och så lite bra musik till det.

Yvonne hos Antonia

Idag blev det dessutom en fika utomhus på Tösses och det kändes som man firade efter den här vintern i semi-karantän. Solen sken, maken åt våfflor (minus vad jag snodde åt mig utöver min egen yoghurtblandning, jag ångrade mig när jag såg hans).

Nu är man hemma igen och det är dags för middag. Huuuuuuuuuuunger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.