BNI i Gamla Stan

on

Efter en fullspäckad dag inomhus kändes det mer än befriande att få ta en AW och middag utomhus. Jag följde med ett ”Business Network ” team till en krog på Stora Nygatan i Gamla Stan. Cork hette krogen och jag kan rekommendera den eftersom servicen var mycket bra och de hade ett fantastiskt urval av både mat och Portogisiska viner vilket man inte kan så mycket om.

Ett trevligt gäng av advokater, revisorer och entreprenörer som alla var glada för att vi kunde träffas live och inte via zoom såsom under de senaste 18 månaderna. Jag tyckte det kändes helt okey sett till pandemin eftersom vi satt ute i den fina sensommarkvällen. Jag tror att varenda svensk gläds åt några extra varma dagar för varma dagar kan vi aldrig ta för givet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.