Uppgivenhet på stan – vakna Sverige

on

Efter timmar framför dator och läsande gick jag och min man ut och promenerade på stan. Inte förvånande var det knökfullt av folk och det är uppenbart att man tröttnat på pandemin trots att både antal smittade och intensivvårdade ökar. Om politikerna säger att vi snart ska öppna borde det kanske vara okey eller är det en ytterligare politisk manöver nu när våra grannländer öppnar upp?

I Norge stiger smittan precis som här men de har bara 827 döda i Covid-19. I Danmark har man öppnat upp samhället igen men de har 80% som är vaccinerade och 2104 döda. I Finland är det 1039 som dött i Covid-19.

Hur kommer det sig då att vi i Sverige har 70% (men inte från 12 år) vaccinerade och 14702 personer som dött?

Om detta hör vi ingenting vilket är skrämmande i ett land som har demokrati. Var finns informationen som belyser hur det verkligen ser ut så att vanligt folk kan ifrågasätta de som fattar beslut om vår hälsa.

WHO fakta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.