Fredag på stan

on

Bubbel och babbel på Ylab för att fira att Linnea fyller 40 år. Frasse hade hunnit iväg till Belgien för lite helgledigt och tröstöl efter matchen mot Frankrike igår. Annars blev det en härlig promenad till Surbrundnsgatan/Tulegatan och restaurang Svartengren.

Vilket kött, jag bara säger det. Helt fantastiskt och det slår även den argentinska krogen i Barcelona faktiskt. Lite lång väntan men annars trevlig personal och som sagt god mat. Mysig kvällspromenad hem och man glädjer sig åt varje dag som man kan promenera utan att skaka sönder av kyla.

En bra vecka med många nya kunder och trevliga människor men nu är det helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.