Med andan i halsen

on

En lugn start på dagen eftersom jag arbetar hemifrån på måndagar. Läste tidningen, åt frukost och tog det lugnt i starten. Sedan blev det lite svar på sms och mejl innan jag gav mig lös på läsandet. Hade ju inte ett möte förrän klockan 13 så det var lugnt. Ända fram tills ett sms klockan 11.10 ”är du på gång Yvonne”? Panik utbröt. Jag hade tagit fel på tiden.

Run Forrest Run

Messade tillbaka snabbt och skrev att jag är där om 10 minuter. Gissa om jag överskattade min löpförmåga en iskall vinterdag som idag! Jag kom till mötet med andan i halsen – ett möte som skulle ha gått i fridfullhetens tecken.

Nåja, man behöver sådana här dagar ibland för att veta att man lever och att kroppen inte gillar löprusch i kylan, hi hi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.