Dagen innan dagen

on

Idag har det varit en tur i stan för att inhandla julmat och lite smått och gott som man glömt köpa. Vi stannade på Art café för julbakelse och kaffe innan vi promenerade hem med fem kassar. Väl hemma var det dags att julpynta hemmet igen med allt vad det innebär, städa, stryka och fixa men fint blev det till slut.

Lite tråkigt att Nathalie inte kan komma hem från UK men så är det dessa tider. Man vet inte vad som händer från den ena till den andra dagen. Men tack och lov har alla hälsan i behåll och Nathalie har det bra i Bournemouth där jag själv bodde en gång i tiden.

Nu ska vi grilla julskinkan och imorgon kommer Christian och Masha hit för sedvanligt julfirande. Natta får vara med on line vilket går utmärkt eftersom britterna firar först den 25:e december och när vi tittar på Kalle lär hon titta på The Queen´s speach med familjen Ross.

God Jul alla nära, kära, vänner och kunder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.