Födelsedag idag

Det blev en vit jul i år vilket gör allt så mycket vackrare. Vi tog en promenad på morgonen när snön låg orörd och knappt några var vakna ännu. Vi vaknar alltid tidigt i vår familj. Vi vandrade längst Karlbergskanalen när vi stötte på en barnfamilj som självklart gått upp i ottan. Det såg ut som en svan hade fastnat i isen men så var det inte. Däremot låg hon intrasslad under trädgrenar på en liten öppen vattenplätt så paret försökte mata svanen så att den skulle hitta rätt väg ut. Det gjorde den till slut medan 100 änder försökte roffa åt sig alla brödbitar.

I Kungsträdgården håll Operakällarens personal på att att duka och utanför hade man prytt med julbock med släde. Några entusiaster åkte skridskor i Kungsan men annars var det inte så många ute trots att klockan närmade sig tio. På vägen hem stannade vi på Gretas och drack kaffe och småpratade innan vi gick hem och började förbereda julmaten.

Lite tomt när Nathalie inte kunde komma hem i jul utan fick stanna i UK på grund av osäkerhet att kunna återvända efter julen. Men vi och våra andra barn åt gott och spelade vår julklappsspel och brädspel enligt tradition.

Idag fyller min man år så det blir det firande igen. Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.