Soluppgång och snövitt

Ibland måste man bara glädjas åt dagen, inte minst en dag som den här. Vi fick en fantastisk frukost i soluppgång och vacker utsikt över den snöklädda naturen. Lugnet, friden och glädjen över att bara finnas är mer välgörande än vad vi förstår. Vi behöver stanna upp ibland för att se och lyssna på livet och i morse blev det på Smådalarö för vår del.

Min mans födelsedag blev precis så fin som man kan önska sig. Lugn och fin med familj i god covidrestriktionsanda. Det är lätt att man bekymra sig över alla restriktioner som begränsar vårt sociala liv men låt oss försöka glädjas åt vad vi har och får istället. Astoria lunch och SPA igår och härlig frukost idag, inte illa.

Anatoli frukost på Smådalarö

Personligen har jag inget problem med att se min egen lyckliga vardag men jag kan inte annat än känna medlidande med alla hotell som förlorade sina julbordsbokningar. Det var uppenbart i morse då en annars knökfull matsal bara hade jag och min man som gäster under en hel timme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.