Mascerata obligata i Barcelona

on

Sommarsemestern blev väldigt kort i år och därför känns en veckas avbrott i Barcelona som välbehövligt. Vi på Ylab går helt enkelt omlott så nu är det andra coacher som håller ställningarna hemma. Vi har ju en hel del kunder som behöver stöd under ledigheter – psykisk ohälsa tar aldrig semester så att säga.

Fjorton grader varmt i morse när vi tog vår traditionsenliga joggingrunda samtidigt som solen gick upp. Efter frukost blev det en lång promenad från W till Barceletta och vidare till via Port Vill som som vanligt hade fullt av vackra båtar i marinan. En riktigt vacker skapelse blev min favorit.

Vacker segelbåt

Vidare mot Ramblas under den glada ”Kräftan” och än en gång känns det bra att få ströva omkring bland konst och arkitektur med havet alldeles intill. En unik kombination.

Glada kräftan

Place de Catalonia var livligt som alltid men nu med ansiktsmasker och avstånd mellan alla som gladdes i solskenet. En ny kombo väska dator/handväska, en kjol och en jumper blev dagens inköp innan vi tog en fika på en terass i gamla stan. Vilken fika det blev. Fantastisk Creme de Catalonia, Cheescake och kaffet var precis som man vill ha det.

Fika på terassen

Nu är vi tillbaka på hotellet och ser fram mot kvällens nyårsparty.

Kommentera