Energi och effektivitet

Energi och effektivitet är orden för dagen. Upp i ottan, frukost med nyhetssondering och därefter pang på det man prokastrinerat – städa ur garderoben med andra ord. Att det är lättare att köpa än att slänga har nog många erfarit men nu har jag bestämt mig för att det ska bli ordning på torpet.

Därefter blev det en tur till Ukraina-hubben vid Wennergren Center. De var inte öppet ännu så vi åkte iväg till Kakelspecialisten för att se om vi kunde hitta lite nya klinkers – ta i trä – inte till Ylab utan till vårt hem för en gångs skull. Vi kom hem med ett nytt badrumsskåp som vi skulle ha köpt för länge sedan och fina klinkers hittade vi dessutom.

Det blev en tripp till Ylab i alla fall för att hämta upp alla kläder och medikamenter som våra kunder skänkt efter den förra insamlingen. Hela bilen fylldes till brädden.

Anatoli lastar Ylabbarnas insamlade saker

En flaska bubbel till Ukrainarna på plats så klart. Det är påsk och om inte annat kan man fira att krigsfartyget Moskva ”blivit uppgraderat till ubåt” som någon sa.

Skor till skomakaren innan det bar hemåt för att läsa fakta i tiden om psykisk ohälsa innan det nu är hög tid för att laga mat och landa i soffan. En aktiv dag sett till sysslor och välgörenhet. En dag att må bra av med andra ord. Jag tror att det ävenblev en bra dag för flera med ortorexi som skänkt bort sina ”sjuk-kläder” som bara har negativa associationer.

www.ortorexi.nu

www.ylab.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.