Idag är det Judo som gäller

on

Vid sidan om mitt arbete på Ylab och studier har jag ett ideellt uppdrag för Stockholmspolisens Judo förening. Jag har förberett lite tankar och idéer om utveckling som jag ska diskutera med Judoförbundet och SISU om en stund för att få lite värdefull input. Igår var det möte med styrelsen och tillsättandet av en ny tjänst som kommer att underlätta för alla ideellt arbetande tränare, funktionärer och aktiva.

Det känns verkligen roligt att få bidra med lite kunskap nu när jag just avslutat ett flera års långt internationellt arbete med standarder och graderingsbestämmelser för det Internationella Wushuförbundet IWUF.

Nu är det dags så det blir ett kort inlägg idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.